میلیاردر روستایی

دهکده گردشگری و اقامتی خانواده عباس برزگر

عباس برزگر کارآفرین متولد ۱۳۵۲ در شیراز، ایران است؛ که در صنعت گردشگری بومی فعالیت گسترده‌ای انجام داده‌است و . فیلم مستند من می‌خوام شاه بشم بر اساس زندگی عباس برزگر ساخته شده‌است. او هم‌اکنون در روستای امامزاده بزم در شهرستان بوانات شیراز زندگی می‌کند. آن‌ها از مهمان‌نوازی عباس و همسرش افسر، و دست‌پخت افسر بسیار لذت بردند.

شروع داستان برزگر در دنیای گردشگری:

  • تعدادی از کارمندان سفارت آلمان که همراه مترجم از یزد برای دیدار بارگاه بزم آمده بودند،نیاز به جایی برای استراحت و فردی آشنا به منطقه داشتند ، که عباس آن‌ها را به خانهٔ خود دعوت کردبرزگر همراه با خانواده‌اش در کلبه‌ای ساده زندگی می‌کردند؛ تا روزی دو موتورسوار که در جستجوی جایی برای شب مانی بودند، در خانهٔ او را زدند. او با اینکه؛ نه اتاقی جداگانه برای آنان داشت، و نه گوشتی برای پخت غذا، آن دو را با مهمان‌نوازی پذیرفت. پس از گذشت یک ماه؛ موتورسوارانی که داستان مهمان‌نوازی او را شنیده‌بودند، به در خانهٔ او آمدند، و درخواست کردند، تا شب را در خانهٔ او به صبح برسانند. او پی‌برد، که جهانگردان غربی غذاهای بدون گوشت، سبزی‌ها و میوه‌های بومی را می‌پسندند و این گونه داستان برزگر برای ورود به دنیای گردشگری کلید میخورد.

 

راز موفقیت عباس برزگر :میهمانانم را فریب نمی دهم

عباس می گوید:کار خاصی انجام ندادم تنها گردشگران خارجی را مانند اقوام و فامیل خودم در خانه پذیرایی کرده ام، با غذاهای محلی خودمان، چای آتشی، ماست و پنیر گوسفندی. البته میهمانان هم توقع زیادی نداشتند تنها می خواستند چند روز زندگی روستایی در ایران را تجربه کنند. عباس برزگر میهمانانش را به تماشای علف چینی و میوه چینی روستاییان می برد، در عروسی ها و حنابندان های روستایی میهمان می کند و به شب نشینی های هم ولایتی هایش کنار آتش دعوت می کند. با آنها سیب زمینی کباب شده و چای آتشی می خورد. گاهی هم میهمانانش با او شیر می دوشند و کشک درست می کنند اما این تمام کاری نیست که خانواده برزگر انجام می دهند.
عباس می گوید:من با میهمانانم صادق هستم و هیچ وقت نخواستم آنها را فریب بدهم یا چند برابر قیمت واقعی چیزی را به آنها بفروشم. صنایع دستی و تمام سوغات روستایی که در فروشگاهم گذاشته ام برای مشتریان ایرانی و خارجی یک قیمت دارد. من از ناآگاهی آنها نسبت به بازار ایران و قیمت هایش سوءاستفاده نکرده ام. او می گوید:برای غذای میهمانانش سنگ تمام می گذارد.
تمام غذاها از باکیفیت ترین و مرغوب ترین مواد اولیه محلی و روستایی تهیه می شوند. ١٠ دقیقه پیش از غذا از مزرعه برای میهمانانش سبزیجات تازه می چیند و صبح ها قبل از طلوع آفتاب عسل تازه از کندو خارج می کند و سرمیز صبحانه می برد. میهمانانش در دفتر یادگاری هتلش نوشته اند «احساس می کنند در کنار خانواده خود زندگی می کنند.» و این تفاوت اساسی کسب و کار عباس برزگر با دیگرانی است که اعتماد مشتریان خود را خدشه دار می کنند.

ویدیو بی تعارف از عباس برزگر

گروه تولید محتوای همواره

web developer

پست های مرتبط

بوم‌گردی در اصفهان:

رتبه دوم اقامتگاه‎­های بومگردی استان اصفهان در کشور و اولویت تأسیس اقامتگاه در شهرهای کم جمعیت اصفهان به عنوان مقصد بوم‌گردی بسیاری... ادامه مطلب

پیوستن به بحث


جستجو

تیر 1398

  • ش
  • ی
  • د
  • س
  • چ
  • پ
  • ج
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31

مرداد 1398

  • ش
  • ی
  • د
  • س
  • چ
  • پ
  • ج
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
0 بزرگسالان
0 فرزندان
قیمت
امکانات
تسهیلات

مقایسه آگهی ها

مقایسه کنید